Fobo kan hjelpe deg

Ønsker du hjelp med enten noe enkelt eller full pakke så har vi alltid en løsning for deg.
Våre tjenester under her er generelle tjenester, men vi tror ikke på standardpakker da ingen prosjekter er like, derfor ønsker vi heller at du bestiller oss for en gratis konsultasjon for et reelt pakketilbud til akkurat din bolig.

Styling


Foto: Thomas Dalby

Lei en stylist

Vi bruker og jobber med det du har

Priser fra

Vi kommer inn og gjerne etter en førstgangsbefaring / konsultasjonstime der du har fått anledning til å følge noen råd fra oss, før vi kommer tilbake.

Enkel styling
Vi bruker vår kunnskap om farger og interiør til å sette sammen, ommøblere og skape det beste mulige ut av det du har.

Delstyling
Vi bringer med

Reisen hadde begynt, og hadde begynt godt med en myk blå himmel og rolig sjø.

FOTOGRAF THOMAS DALBY

De fulgte henne opp på dekk. All røyken og husene var forsvunnet, og skipet var ute i et stort hav, veldig friskt og klart, men blek i det tidlige lyset. De hadde forlatt London sittende på byens gjørme. En veldig tynn skyggelinje smalnet mot horisonten, knapt tykk nok til å tåle byrden av Paris, som likevel hvilte på den. De var fri fra veier, fri fra menneskeheten, og den samme begeistringen over friheten deres gikk gjennom dem alle.

Skipet gikk jevnt og trutt gjennom små bølger som slo henne og deretter bruste som brusende vann, og etterlot en liten kant av bobler og skum på hver side. Den fargeløse oktoberhimmelen over var tynt skyet som av sporet av bålrøyk, og luften var fantastisk salt og frisk. Det var faktisk for kaldt til å stå stille. Mrs. Ambrose stakk armen sin inn i mannens, og da de flyttet av gårde kunne det sees, på måten hennes skrånende kinn vendte opp mot hans, at hun hadde noe privat å kommunisere.

Havinspirasjon


Med slør slynget rundt hodene deres gikk kvinnene på dekk. De beveget seg nå jevnt nedover elven og passerte de mørke formene til skip for anker, og London var en sverm av lys med en blekgul baldakin hengende over seg. Det var lysene fra de store teatrene, lysene fra de lange gatene, lys som indikerte enorme plasser med hjemlig komfort, lys som hang høyt i luften.

Intet mørke ville noen gang legge seg over disse lampene, ettersom ikke noe mørke hadde lagt seg over dem på hundrevis av år. Det virket forferdelig at byen skulle brenne for alltid på samme sted; forferdelig i det minste for folk som drar på eventyr på havet, og ser den som en avgrenset haug, evig brent, evig arr. Fra skipets dekk dukket den store byen opp en sammenkrøpet og feig skikkelse, en stillesittende gnier.