Trenger du interiørhjelp?

Mange som skal selge bolig har kanskje ikke budsjett eller ønske om å bruke store midler på å leie inn møbler og styling, å i mange tilfeller skal man også bo i boligen selv mens man prøver å selge.

Ettersom man ikke kan bruke møbler man leier til eget bruk kan en god løsning være å få hjelp fra Fobo til å se leiligheten fra en kjøpers perspektiv og endre små eller større detaljer som skaper bedre boinntrykk eller bildeportefølje.

Hva gjør en interiørveileder?

En interiørveileder vil komme inn og se leiligheten eller huset som det er idag. Du får hjelp til å fremheve de positive delene og veiledning til kanskje ting som bør prioriteres med litt oppussing eller møbler og rom som bør ryddes for å skape et bedre inntrykk.

Du får derfor et møte med veiledning, et par tilsendte tips og triks i PDF format samt vår «rapport» om din bolig. Hvorvidt du følger alt eller noe bestemmer du helt selv, men vårt fokus vil hele tiden å se det fra en kjøpers perspektiv og vårt fokus er at du skal selge og selge med gevinst.

Hva er en foto veileder

En fotoveileder sammen med en interiørveileder er faktisk noe unikt som FOBO tilbyr. Her får du også fotografens tilbakemeldinger på hva som vil skape gode bilder. Dette er halve salget, gode bilder. Du velger selv om du vil ha veiledning med eller uten fotograf.

Priser fra 1.990,- inkl mva for 1 time interiørveileder

Priser fra 990,- inkl mva for 1 time fotoveiledning